بررسی روش های اندازه گیری حجم و چگالی مواد غذایی 1402/07/26 11:06:08
نویسندگان : مهدی کرمانی ایدا دادخواه زهرا عطاریانزبان : فارسی سال انتشار : 1394 محل پذیرش : بیست و سومین کنگره ی ملی علوم و صنایع غذایی ایران
مطالعه آزمایشگاهی خشک کردن کف پوشی گوشت میگو و ارزیابی مدل هاي خشک کردن لایه نازك آن 1399/11/29 23:02:14
نویسندگان : شبنم حمزه علی معتمدزادگان سیداحمدشهیدی محمداحمدی جومک رگنستاینزبان : فارسی سال انتشار : 1398 محل پذیرش : علوم و صنایع غذایی
فونیو: غله ی آفریقایی شگفت انگیز 1399/11/19 18:56:49
نویسندگان : محمدرضا زرگران خوزانی آیدین خدایی جوقانزبان : فارسی سال انتشار : 1399 محل پذیرش : بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی سینتیک و انرژی مصرفی خشک کردن توت سفید در خشک کن مایکروویو 1397/10/15 20:46:31
نویسندگان : حمید خفاجه احمد بناکار محمد زارعین محمد هادی خوش تقاضازبان : فارسی سال انتشار : 1393 محل پذیرش : فصلنامه علوم و صنایع غذایی ایران
مروری بر اثر فشار هیدروستاتیک بالا بر کیفیت گوشت و فراورده های گوشتی 1395/11/20 19:08:14
نویسندگان : هدی شهیری طبرستانی محمدجواد وریدیزبان : فارسی سال انتشار : 1390 محل پذیرش : بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی اثر جایگزین های چربی بر شاخص های رنگ و بافت همبرگر با تکنیک پردازش تصویر 1395/11/20 18:55:17
نویسندگان : هدی شهیری طبرستانی محبت محبی مصطفی مظاهری تهرانیزبان : فارسی سال انتشار : 1390 محل پذیرش : بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
Effect of moisture content on some physical properties of Iranian cumin seed (Cuminum Cymminum L.) 1395/11/20 09:54:27
نویسندگان : هدی شهیری طبرستانی زهرا بیگ محمدی مهدی کاشانی نژادزبان : فارسی سال انتشار : 1390 محل پذیرش : بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
بررسي اثر نوع پرس بر ترکيب اسيدهاي چرب، ترکيبات روغن و خواص فيزيکوشيميايي روغن کلزا 1395/11/19 13:35:39
نویسندگان : زهرا بیگ محمدی یحیی مقصودلو علیرضا صادقی ماهونک حامد صفافرزبان : فارسی سال انتشار : 1387 محل پذیرش : هیجدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی-مشهد
بهینه سازی شرایط تولید آنسیم فسفولیپاز در محیطکشت غوطه وری توسط سویه با روش سطح پاسخTrichoderma atroviride sp. ZB-ZH292 1395/11/10 21:02:13
نویسندگان : زهرا بیگ محمدی زهره حمیدی محمد علی سحری کیانوش خسرویزبان : فارسی سال انتشار : 1394 محل پذیرش : فصلنامه علوم و صنایع غذایی
The effect of enzymatic hydrolysis on amino acids composition of Persian sturgeon ( Acipenser persicus) viscera protein hydrolysate. 1395/11/09 18:13:34
نویسندگان : Mahmoudreza Ovissipour Abdolmohammad Abedian Ali Motamedzadegan Barbara Rasco Reza Safari Hoda Shahiri Tabarestaniزبان : انگلیسی سال انتشار : 2008 محل پذیرش : هجدهمین کنفرانس ملی علوم و صنایع غذایی ایران
پیش بینی تغییرات ویسکوزیته ژلاتین پوست ماهی قزل آلای رنگین کمان تولیدشده در زمان های مختلف پیش فراوری با استفاده از مدل شبکه عصبی مصنوعیپیش بینی تغییرات ویسکوزیته ژلاتین ماهی قزل آلای رنگین کمان به روش شبکه عصبی مصنوعی 1395/11/09 18:08:22
نویسندگان : Hoda Shahiri Tabarestani Yahya Maghsoudlou Ali Motamedzadegan Alireza Sadeghi Mahoonakزبان : فارسی سال انتشار : 1387 محل پذیرش : هجدهمین کنفرانس ملی علوم و صنایع غذایی ایران
بررسي خصوصیات بیوشیمیایی کلاژن پوست و استخوان ماهی قزل آلای رنگین کمان 1395/11/09 17:57:19
نویسندگان : Hoda Shahiri Tabarestani Yahya Maghsoudlou Ali Motamedzadegan Alireza Sadeghi Mahoonakزبان : فارسی سال انتشار : 1387 محل پذیرش : هجدهمین کنفرانس ملی علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی میوه های قرآنی 1395/09/19 12:02:22
نویسندگان : بهرام بهرام زادهزبان : فارسی سال انتشار : 1393 محل پذیرش : سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
بررسی زندهمانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (LAFTI-L 10 آزاد و کپسوله شده و تأثیر آن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست) 1395/06/22 21:06:08
نویسندگان : لیلا امین الاسلامی اصغر خسروشاهی اصل شهین زمردی احمد زند مقدمزبان : فارسی سال انتشار : 1392 محل پذیرش : دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
مقايسه ترکيبات شيميايي عضله دو ماهي قباد (Scomberomorus guttatus) و کفشک زبان گاوی (Cynoglossus arel) 1395/02/08 18:18:30
نویسندگان : غالب بنفشی ابوالفضل عسکری ساری مژده چله مال دزفول نژاد محمد ولایت زادهزبان : فارسی سال انتشار : 1394 محل پذیرش : نشریه نوآوری در علوم و صنایع غذایی
مقایسه پایداری حرارتی روغن های زیتون فوق بکر وارداتی و ایرانی 1394/12/23 20:22:45
نویسندگان : فایق مولودی پیمان قجربیگی اشرف حاج حسینی بابایی اصغر محمدپوراصلزبان : فارسی سال انتشار : 1393 محل پذیرش : مجله علوم و صنایع غذایی ایران
تاثير شير خشك سويا بر روي خواص رئولوژي خمير نان بربري 1394/11/26 11:55:18
نویسندگان : مریم شمشیرساز حبیب الله میرزایی محمد حسین عزیزی مهران اعلمیزبان : فارسی سال انتشار : 1390 محل پذیرش : فصلنامه علوم و صنایع غذایی
تشخیص گردوهای پر و بدون مغز با استفاده از فراصوت 1394/06/28 16:49:42
نویسندگان : وحید محمدی رحیم ابراهیمیزبان : فارسی سال انتشار : 1392 محل پذیرش : بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
تشخیص آلودگی میکروبی پاکت های شیر UHT با استفاده از سیستم فراصوت 1394/06/28 16:43:55
نویسندگان : وحید محمدی رحیم ابراهیمی مهدی قاسمی ورنامخواستی مریم عباس والی علی لحیمگرزادهزبان : فارسی سال انتشار : 1394 محل پذیرش : فصلنامه علوم و صنایع غذایی
بررسی شیوع اشریشیا کلای O157:H7/NM در گوشت خام گوساله ، شتر ، گوسفند ، بز و گاومیش در شهرستان های خوزستان و فارس – ایران 1394/06/15 15:09:08
نویسندگان : رضا خديوي بروجني امین حافظی مریم چاهیانزبان : فارسی سال انتشار : 1392 محل پذیرش : بیست و کمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
دسته بندی مقالات
- 9098 پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
- 3342 پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
- 4088 پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
- 5672 پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
- 1095 پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
- 13547 مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
- 1308 چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
- 1164 سایر
- 36 پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
- 88 پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4