نمایش / عدم نمایش بخش جستجو

بررسی روش های اندازه گیری حجم و چگالی مواد غذایی 1402/07/26 11:06:08

نویسندگان : مهدی کرمانی ایدا دادخواه زهرا عطاریان
زبان : فارسی سال انتشار : 1394 محل پذیرش : بیست و سومین کنگره ی ملی علوم و صنایع غذایی ایران

فونیو: غله ی آفریقایی شگفت انگیز 1399/11/19 18:56:49

نویسندگان : محمدرضا زرگران خوزانی آیدین خدایی جوقان
زبان : فارسی سال انتشار : 1399 محل پذیرش : بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

بررسی سینتیک و انرژی مصرفی خشک کردن توت سفید در خشک کن مایکروویو 1397/10/15 20:46:31

نویسندگان : حمید خفاجه احمد بناکار محمد زارعین محمد هادی خوش تقاضا
زبان : فارسی سال انتشار : 1393 محل پذیرش : فصلنامه علوم و صنایع غذایی ایران

مروری بر اثر فشار هیدروستاتیک بالا بر کیفیت گوشت و فراورده های گوشتی 1395/11/20 19:08:14

نویسندگان : هدی شهیری طبرستانی محمدجواد وریدی
زبان : فارسی سال انتشار : 1390 محل پذیرش : بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

بررسی اثر جایگزین های چربی بر شاخص های رنگ و بافت همبرگر با تکنیک پردازش تصویر 1395/11/20 18:55:17

نویسندگان : هدی شهیری طبرستانی محبت محبی مصطفی مظاهری تهرانی
زبان : فارسی سال انتشار : 1390 محل پذیرش : بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

Effect of moisture content on some physical properties of Iranian cumin seed (Cuminum Cymminum L.) 1395/11/20 09:54:27

نویسندگان : هدی شهیری طبرستانی زهرا بیگ محمدی مهدی کاشانی نژاد
زبان : فارسی سال انتشار : 1390 محل پذیرش : بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

بررسي اثر نوع پرس بر ترکيب اسيدهاي چرب، ترکيبات روغن و خواص فيزيکوشيميايي روغن کلزا 1395/11/19 13:35:39

نویسندگان : زهرا بیگ محمدی یحیی مقصودلو علیرضا صادقی ماهونک حامد صفافر
زبان : فارسی سال انتشار : 1387 محل پذیرش : هیجدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی-مشهد

The effect of enzymatic hydrolysis on amino acids composition of Persian sturgeon ( Acipenser persicus) viscera protein hydrolysate. 1395/11/09 18:13:34

نویسندگان : Mahmoudreza Ovissipour Abdolmohammad Abedian Ali Motamedzadegan Barbara Rasco Reza Safari Hoda Shahiri Tabarestani
زبان : انگلیسی سال انتشار : 2008 محل پذیرش : هجدهمین کنفرانس ملی علوم و صنایع غذایی ایران

بررسي خصوصیات بیوشیمیایی کلاژن پوست و استخوان ماهی قزل آلای رنگین کمان 1395/11/09 17:57:19

نویسندگان : Hoda Shahiri Tabarestani Yahya Maghsoudlou Ali Motamedzadegan Alireza Sadeghi Mahoonak
زبان : فارسی سال انتشار : 1387 محل پذیرش : هجدهمین کنفرانس ملی علوم و صنایع غذایی ایران

بررسی میوه های قرآنی 1395/09/19 12:02:22

نویسندگان : بهرام بهرام زاده
زبان : فارسی سال انتشار : 1393 محل پذیرش : سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی

مقایسه پایداری حرارتی روغن های زیتون فوق بکر وارداتی و ایرانی 1394/12/23 20:22:45

نویسندگان : فایق مولودی پیمان قجربیگی اشرف حاج حسینی بابایی اصغر محمدپوراصل
زبان : فارسی سال انتشار : 1393 محل پذیرش : مجله علوم و صنایع غذایی ایران

تاثير شير خشك سويا بر روي خواص رئولوژي خمير نان بربري 1394/11/26 11:55:18

نویسندگان : مریم شمشیرساز حبیب الله میرزایی محمد حسین عزیزی مهران اعلمی
زبان : فارسی سال انتشار : 1390 محل پذیرش : فصلنامه علوم و صنایع غذایی

تشخیص گردوهای پر و بدون مغز با استفاده از فراصوت 1394/06/28 16:49:42

نویسندگان : وحید محمدی رحیم ابراهیمی
زبان : فارسی سال انتشار : 1392 محل پذیرش : بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران